8 juni 2019
14:00

Syrianska Eskilstuna IF

Referat: Västerhaninge IF - Syrianska Eskilstuna IF

Vi är glada för varje poäng vi tar i den här serien. Starkt mycket starkt att komma tillbaka från ett 0-2 underläge till att kvittera i 93:e. Speciellt med tanke på förra helgens debacle, det tyder på att det finns en enorm moral i den här gruppen.
0-1 i 10:e minuten till Syrianska. Vi har kontroll på situationen men ett bolltapp gör att dom kommer över oss igen. Ett inspel i boxen distinkt avslut och ledning för Eskilstuna laget.
Västerhaninge är det spelförande, ni kanske har läst det förut, men sista touchen är inte riktigt där.

Andra halvlek: Kalldusch nr.2 bolltapp runt på vår vänsterkant inspel distinkt avslut, Edvin chanslös. 0-2 vicken uppförsbacke.
Västerhaninge trycker på och Syrianska försöker stänga matchen. Kevin fri, Kevin stolpe ut. Men han skulle revanchera sig. I den 77:e minuten Kevin tar en hörna och upp går Heradi nickar i stolpen på målvakten och in. Äntligen lite medflyt. Västerhaninge kastar in allt offensivt. In kommer Emil och gör ett hästjobb på topp. Västerhaninge går ned på en trebackslinje. Vi säger hela tiden "Vi kommer få en chans, vi kommer få en chans" som ett mantra. I 93:e kommer chansen. Fredrik chippar in bollen bakom Syrianskas backlinje där dyker Vedran upp och drar bollen på volley upp i nättaket.
Vi är glada över poängen med tanke på hur matchen utvecklade sig. Trots allt finns det lite rättvisa.